logo

plovdivclubs.com

МЛАДА АМЕРИКАНСКА РОК ГРУПА С ЛАЙФ В БИБЛИОТЕКАТА
МЛАДА АМЕРИКАНСКА РОК ГРУПА С ЛАЙФ В БИБЛИОТЕКАТА

МЛАДА АМЕРИКАНСКА РОК ГРУПА С ЛАЙФ В БИБЛИОТЕКАТА

публикувана на 19.10.2016 09:39

Една от най-проспериращите млади рок група в Южна Калифорния - ACIDIC пристига в Пловдив. Бандата ще има участие на 22-ри в клуб библиотеката, а входът за вечерта с тях ще бъде свободен.

 

След като обраха музикалните награди в Америка, момчетата от ACIDIC започваха своето турне, което ще премине и през града на тепетата.

 

Списание "Screamer” нарежда  ACIDIC на едно ниво с групи като Def Leppard, Nirvana, Blind Melon, Styx, и дори Бийтълс. Бандата грабна и три от отличията, като почитателите им ги наредиха на челните позициии в категориите „Най-добър демо“ към парчето "Creatures", и „Най-добро видео“ за "Чикаго" и „Най-добра група“ в музикалния чарт.

 

 

Ударният  дебют на групата е със сингъла „Чикаго“през пролетта на 2015-та, а видеото към песента печели множество класации. Тракът е част от албумът на групата "Creatures".

 

Следващото парче на ACIDIC е баладата "Beautiful". Тя с достигна до  ТОП 40 на класациите за нова музика и остана там през цялото лято. Последва и сингълът "Чикаго", който беше на върха на класациите за доста дълго време.

 

Новото CD на ACIDIC  се нарича "Creatures", като част от парчетата включени в него ще можете да чуете на 22-ри в клуб Библиотеката.

 


Седмична програма