logo

plovdivclubs.com

Моноспектакъла Любовта не може просто да отмине в клуб БИБЛИОТЕК
Моноспектакъла Любовта не може просто да отмине в клуб БИБЛИОТЕК

Моноспектакъла Любовта не може просто да отмине в клуб БИБЛИОТЕК

публикувана на 07.05.2014 08:36

 

На 8 май (четвъртък) от 19:30 ч. в клуб "БИБЛИОТЕКАТА" за втори пореден път ще се играе моноспектакъла "Любовта не може просто да отмине", който е част от проекта на Радослав Гизгинджиев - "ЛЮБОВ".

 

Миналия месец премиерата се състоя на същото място и предизвика буря от емоции сред пловдивската публика. Актьорът Симеон Владов, известен като носител на ИКАР за „Златен глас“ ще се превъплъти в заможен брокер, който се завръща от чужбина в родния си град. Една съвременна история ще се превърне в мистична приказка, която ще размие границата между настоящето и миналото.

 

Сценарият и режисурата са на автора на романа РАЙ, който се превърна в една от най-успешните книги за 2013 г. - Радослав Гизгинджиев

 

Завръщането в дома. Миналото, което изглежда безвъзвратно изгубено. Любовта, която подмладява. Вятърът, който ще преобърне времето и ще изпише с цвят от череши, че ЛЮБОВТА НЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ОТМИНЕ.

 

„Когато се говори за любов, времето не само, че спира – то започва да върви назад. И човекът, който разказва любовната история по някакъв мистичен начин се подмладява.“

 

Този моноспектакъл е част от проекта „Любов“, който включва още две представления – „Тук ли си?“, което се изпълнява от звездата на ВИП Брадър и певицата на хитовия HYPERSONIC– Йоко Захариев и „Моето име“, в който играе пловдивския млад актьор – Стефан Иванов. 


Седмична програма