logo

plovdivclubs.com

Ni.co- ярката звезда на пловдивската сцена
Ni.co- ярката звезда на пловдивската сцена

Ni.co- ярката звезда на пловдивската сцена

публикувана на 25.11.2013 10:43


Уникални,мелодични,романтични, истински и талантливи, Ni.co оставиха усмивки по лицата на пловдивската публика на лайфа им, в препълненото заведение.. Ni.co- Ники Николов,  Кирил Диков и Владислав Христов. Със самото си излизане те заблестяха и огряха клуба, който ги аплодираше неспирно.  С любов към музиката и не само, бандата изпълни парчетата, по начин който трудно можеш да забравиш.


Преплетени в едно, чар и професионализъм са двете думи, с които можем да ги опишем.  Барбаниста на групата -Влади изнесе истинско дръмшоу, а Кирчо ни впечатли с уникална и безгрешна техника, която демонстрита със своята китара. За  Ники - каквото и да кажем за него ще е малко- сцената е създадена за него! Чухме наживо както дебютният им сингъл "Реалност ли си", така и новото им парче "Довиждане". 

 

Тъй като "Любовта е като войната – лесно е да се започне, но е трудно да се спре", разбира се, нямаше как групата да се измъкне без бис. 

 

След края на вечерта  в главите на всички присъстващи със сигурност се въртеше едно - "Ni.co са синоним за класа, стил и качествена музика. България има талантливи музиканти! Трябва да ги обичаме и ценим!"

 




Седмична програма