logo

plovdivclubs.com

Пловдивският рок подкрепи Ренегат (СНИМКИ)
Пловдивският рок подкрепи Ренегат (СНИМКИ)

Пловдивският рок подкрепи Ренегат (СНИМКИ)

публикувана на 18.03.2016 11:55

Тежък рок, торта и много фенове на поредната благотворителна вечер организирана от пловдивските банди за УМБАЛ "Св.Георги"


Пловдивските банди - Wild Horses, Ivory Twilight, Zuum, The Doktors и Ренегат пяха на една сцена вчера вечерта в клуб "Библиотеката" пред препълнения клуб и близо 250 души. Момчетата се обединиха от благотворителна кауза в полза на децата от детското отделение в УМБАЛ-а, като събраха близо 3000 лева само за 3 часа. Музикантите излязоха с фланелки, на които пишеше Пловдивски рок, а малко по-късно бяха изненадани и с ефектна торта от фенка на бандите.  

 

"За мен е огромна чест, че вие сте тук. Концертът бе под предлог да се съберем повече свестни хора едно място. Целта е да помогнем на децата от УМБАЛ Св. Георги", сподели от сцената организаторът Костадин Кацаров от група Ренегат. В началото на месеца той плати с лични средства обещания преди 6 месеца кувьоз на детското отделение след седмия Полинеро рок фест през септември. Тогава от сценaта Летния театър Владислав Ботев заявява събраната от 2500 сума, а от болницата правят заявка за инкубатора. Назрява скандал между участниците във фестивала и организатора, който бе и причината пловдивските рок група да организират своя благотворитeлна вечер снощи. 

 

"Важното, за това, за което сме тук, е че събрахме всички ние и тези които си тръгнаха сумата от 2847 лева", сподели в края на концерта китариста на Ivory Twillight Димитър Ангелов - УДО. 

 

Вчера в Дома на Техниката управителният съвет на Фондация "Полинеро рок фест" с Владиалав Ботев дадоха своята официална пресконференция по случая, като заявиха позицията си, че се разграничава от поръчката на кувьоза направен през 2015-та година и ще дадат парите за ремонт на отделението. 

 

Брифингът бе прекъснат от вокалиста на Ренегат Костадин Кацаров, който подари демонстративно 10 бели рози с черна панделка на хората от Полинеро рок фест. Той поясни пред всички тях, че те са за съвестта на "Полинеро рок фест". 

 

ВИДЕО с Костадин Кацаров може да видите ТУК!


Какво сподели Владислав Ботев - Полинерото преди пресконференцията може да видите ТУК



Седмична програма