logo

plovdivclubs.com

Проектът ПРИЯТЕЛИ - забавление НА и ИЗВЪН сцената
Проектът ПРИЯТЕЛИ - забавление НА и ИЗВЪН сцената

Проектът ПРИЯТЕЛИ - забавление НА и ИЗВЪН сцената

публикувана на 25.03.2015 11:13

 

За plovdivclubs е изключително удоволствие да Ви срещнe с едни от най-истинските и забавни артисти в Пловдив. Представяме ви проекта „Приятели“, зад който стоят имената на Ивайло Манев (създател), Тони Караатанасов - китара и вокал, Момчил Николов - китара и вокал, Едит Унджиян - китара и вокал, Пола Кутманова - вокал и пиано, Мария Иванова Мериан - вокал, Михаил Гроздев - перкусии и ударни.

 

Проектът „Приятели“ е направен само и единствено за забавление“,  сподели Ивайло Манев пред нашата камера.“Хора, които са идвали с леко предубеждение, остават до ранните часове на нощта, което за мен е добра оценка“.

 

 „Името на проекта идва от името на клуба „Приятели“, но всъщност и в реалния живот ние сме си такива“, казва Ивайло. И наистина докато си говорим  с тях,  ние веднага забелязваме, че самите  те са си много близки и се забавляват и извън сцената. По време на разговора ни те буквално се спукват от смях и закачки- като едни истински близки приятели. И  така.... въпреки първоначалната ни идея за кратко видео, като за секунда отлитат наусетно няколко часа в сладки приказки, изминали с много смях и дори  за момент и ние се чувстваме част от компанията. Тръгваме си заредени положително и с усмивка до уши.

 

Ако сме успели да Ви заинтригуваме,ние от Plovdivclubs Ви приветстваме да посетите следващото участие на „Приятели“. То ще бъде на 3-ти април в клуб „Библиотеката“.

 

Всъщност в тази първа петъчна вечер на април ще се забавлявате с проекта „ПРИЯТЕЛИ & ПРИЯТЕЛИ“. „По специалното ще бъде участието на  хора, които са пяли с нас през годините, а именно Коцето Кацаров, Румен Сарандев, Захари Шиникчиев, Краси Макавеев, Пламена Андреева, Тигрид Ал-Отти...и други“, канят артистите.

 

 03.04.2015 от 22:30ч. клуб „Библиотеката“




Седмична програма