logo

plovdivclubs.com

Рокдинозаврите Сигнал отново гостуват в Пловдив
Рокдинозаврите Сигнал отново гостуват в Пловдив

Рокдинозаврите Сигнал отново гостуват в Пловдив

публикувана на 05.11.2015 10:55

Рокдинозаврите "Сигнал" ще направят грандиозно шоу в пловдивския клуб "Библиотеката"на 26-ми ноември. Данчо Караджов отново ще ви накарат да жадувате и пеете техните вечни рокаджийски парчета.

 

Песните, които са включили в своя лист са от различните етапи на групата. Гостите ще чуят както първата песен „Любов“ завъртяла се по радиостанциите през далечната 1978 година, така и по-нови записи. Разбира се концертът няма как да не включи и най-големите хитове „Може би“, „Да те жадувам“ и „Сбогом“.

 

За всички концерти и събития от нощния живот на Пловдив, можете да прочетете в nightclubs.com


Предварителна продажба за участито им на адреса на клуба след 19.00 и всеки ден до 19.00 на адрес: Капана ул. Хр. Дюкмекчиев 12. Малката кафе Библиотека.


Цени за предваритела продажба 10 лв.
На входа и деня на концерта 15 лв.
Допълнителна информация : 0888938075


Идеологията, от която се води клуб Библиотеката е да срещне изкуството, танца и забавлението на едно място, всичко това с дъх на ароматно кафе. И през този сезон в заведението отново ще се състоят много литературни четения, театрални постановки, детски работилници, изложби и много други интересни събития.

 

Само преди няколко дни 22 легендарни български парчета звучаха вчера за първи път в новооткритата зала Колдорума в Пловдив. Повече от 5000 души пяха над два часa с Данчо Караджов от Сигнал. Митко Кърнев. D2, Любо Киров от ТЕ, Стенли и Константин Марков от Тангра и Константин Цеков от ФСБ.

 

Събитието бе историческо за музикантите и пловдивската публика, защото за първи път от много години насам градът има самочувствието да приеме подобно музикално събитие в голяма зала.  Прочетете още ТУК.

 

 


Седмична програма