logo

plovdivclubs.com

Smugler collective на 2-рия рожден ден на Библиотеката
Smugler collective на 2-рия рожден ден на Библиотеката

Smugler collective на 2-рия рожден ден на Библиотеката

публикувана на 02.06.2015 10:37

 

Празненствата по случай 2 рожден на клуб "Библиотека" ще се проведат в рамките на цяла една седмица. Това сподели  идеологът на арт-бара в града под тепетата Гаро Узунян. Всеки, който посети събитията през танцувалната седмица, както я нарича Гаро ще получи специална читателска книжка, като един жест от името на клуба.  

 

Събитията започнаха през изминалата събота с концерт на култовата група "Оратница". А през тази седмица предстоят театрална постановка "Разхвърляна стая" на 4-ти юни и кулминацията - на 5-ти, когато ще е официалното честване на рождения ден на Библиотеката със Smugler collective, когато гостите ще бъдат сюрпризирани с още няколко изненади.

 

 Воден от своя девиз "Който танцува, зло не мисли", той е екипът му ще спретнат нещо, което може би в Пловдив не е виждал. На 6-ти започва така наречения карнавал "Пловдив танцува под звездите", който ще събере едни от най-добрите български танцьори на 4 сцени в централна градска част. Ще бъдaт затворени част  отцентралните градски булеварди, както и тунела под Стария град, където всички танцуващи ще преминат, а после ще раздават безплатни уроци на пловдивчани.    

 

Чуйте какво сподели още Гаро Узунян за клубната култура в града, както и за това с какъв хъс работи вече две години сред град пълен със страшно много разнообразни събития:

 


Седмична програма