logo

plovdivclubs.com

Swing party ни връща назад във времето
Swing party ни връща назад във времето

Swing party ни връща назад във времето

публикувана на 30.06.2014 03:07

 

Събота 12-ти Юли ще бъде един по-различен ден посветен на суинг и рокендрол музиката в Пловдив. Fresh Swing Dance  организират едно пътуване назад във времено с много настроение и танци. Те ще предадат атмосфера на красота и класа, ще потънем в образите на онези силни мъже и блестящи жени, издигнали удоволствието в култ, по-силен от закона.

 

Посетителите ще могат да се впуснат в дебрите на суинг танците и да научат основни стъпки по време на специално подготвени уроци.


Програмата за уроците е следната:

16:00 – 17:00 – Charleston Tandem

17:00 – 18:00 – Boogie Woogie

18:00 – 18:30 – Open dance floor – ще имате възможност за половин час да затвърдите всичко научено и да сте готови за вечерта.

 

Инструкторите от Fresh Swing Dance ще са на разположение за въпроси и уточнения, а заниманията ще се проведат в клуб „Библиотеката“, а единтсвеното от което ще имате нужда са удобни обувки и дрехи.

 

Вечерта от 22:00 часа заедно с уникалните музиканти от Delta Roosters, всички гости ще могат да се заредят с blues, swing и rock’n'roll парчета, танци и настроение. Очаква ви подбрана селекция от различните стилове суинг, рокендрол, рокабили парчета. Изненадата на вечерта ще бъде танцовото шоу от Fresh Swing Dance, което ще представи West Coast Swing, Charleston, Boogie Woogie и Lindy Hop.

 

Парти вход: 5лв

Дрес Код: Дреха или аксесоар от 30-те или 50-те години.



Седмична програма