logo

plovdivclubs.com

Уникален трибют на Depeche mode под тепетата (ВИДЕО и СНИМКИ)
Уникален трибют на Depeche mode под тепетата (ВИДЕО и СНИМКИ)

Уникален трибют на Depeche mode под тепетата (ВИДЕО и СНИМКИ)

публикувана на 30.10.2016 02:13


Музикантите от култовата банда P.I.F. направиха страхотен концерт с интересни импровизации върху най-популярните композиции на  Depeche mode, поднесени с интелигентно сценично поведение, в петък вечер под тепетата


Евент клуба отново се пръскаше по шевовете, а публиката остана напълно емоционално зарадена от близо 3-часовия лайв на Димо Стоянов


Петъчната вечер в клуб Билиотеката бе отдавна чакана под тепетата и определено можем да опишем като вдъхновяваща, запомняща се и незабравима. На сцената се качиха невероятните „P.I.F.“ и направиха своя трибют към друга наша любима група – „Depeche mode“.


Разполагайки само с един компютър, от необходимите общо осем за най-точното пресъздаване на англичаните, но пък с огромно желание, Димо и момчетата ни представиха най-успешните техни парчета и максимално се доближиха до стила им.


Но това беше само загрявката, защото след „Enjoy the silence” и „It's no good” бяха изпълнени и някои от големите хитовете на „PIF“ като „Сън в съня“, „Колело“ и „Приказка“, разбира се. За тяхното изпъление на сцента се качи Мирослав Иванов (Миро), който бе специално поканен от Димо. Той се чключи успешно в изпълнението им, сякаш бе свирим години рамо до рамо с Иван Велков, а това предизика бурни аплодисменти от страна на публиката.


Забавата в препълнения бар продължи до малките часове на нощта, а момчетата от бандата бяха викани два пъти на бис.


 

СНИМКИ от останалите музикални събития в Пловдив може да видите ТУК



Седмична програма