logo

plovdivclubs.com

Вечни български балади звучаха в Библиотеката (снимки)
Вечни български балади звучаха в Библиотеката (снимки)

Вечни български балади звучаха в Библиотеката (снимки)

публикувана на 22.12.2013 08:24

 

Едни от най-добрите български хитове звучаха в клуб „Библиотеката” миналата вечер като „ Приятели" на група „Тоника”, „Телефонна любов”, „Сляп ден”, Две следи”, „Ветрове”, „Клетва”, Големият кораб минава”, „Няма как”, „Да те жадувам”, „Вървят ли двама”, „Блус за двама”, „След 10 години”. Всички те бяха изпълнени от невероятния глас на Весела Стоянова от група "Кухненски нож" (Горна Оряховица) и Константин Кацаров от група ”Ренегат”.

 

Хард рок групата се бе променила напълно и очарова за пореден път всички приятели, дошли да ги слушат в клуба, с последния си проект за популяризиране на хубавата българска музика.

 

Специален водещ на верта беше Димитър Ангелов – Удо от Ivory Twilight, който не спря да подканва гостите да се качат на сцената и да пеят любимите си български песни заедно с Коцето и Весела.

 

В основата на Ренегат са Константин Кацаров - вокал, Стойо Попов - китара и Владислав Христо - перкусии. Въпреки, че проектът е създаден с цел изпълнения на живо, над четирдесет от златните български хитове са записани в студио като колекцията продължава да се попълва. Идеята на основателите е пополяризиране на българската музика и прадставяне на група „Ренегат” в една нова по-различна насока. Аранжиментите на популярните бг песни са с различен от оригиналния аранжимент и почерк в който може да се долови несъмнено вкусът на „Ренегат”.

 

Събитието е организирано то Felipe stil. Телефон за резервации: 0889 77 67 28

 

ВСИЧКИ СНИМКИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

 

 

 


Седмична програма