logo

plovdivclubs.com

Винен коктейл ни поднесоха в клуб Библиотеката
Винен коктейл ни поднесоха в клуб Библиотеката

Винен коктейл ни поднесоха в клуб Библиотеката

публикувана на 08.01.2014 10:46

 

Дегустацията на вино е изкуство... По същия начин сервирането на вино е изкуство, то е не по-малко значимо от самата дегустация... в това ни убедиха снощи в клуб Библиотеката.

 

Посетителите на арт-клуба имаха възможността да дегустират вина от ВИНЗАВОД АСЕНОВГРАД. По чашите на винолюбците бе разлян четири вида гроздов елексир, произведен през 2013-та и 2013-та година. Нашите лични овации обраха Version Plaisir Divin Каберне фран 2012 и Version Plaisir Divin Мавруд реколта 2012 с уникален вкус и аромат .

 

Felipe style е наясно, че виното е чудесно, когато се консумира добре охладено в компанията на пресни плодове и сирена, бели и фини тъмни меса, пица, паста и морски дарове. За това той се бе погрижил за всеки детайл и нищо не липсваше.

 

Изискан кетъринг , комбинирано с подходящо вино, което да подчертава вкуса му. ... и нежните звуци на пианото на Живко Братанов.... една прекрасна вечер....

 

Винен коктейл на различни винарски изби се състои всеки вторник в клуб Библиотеката! За любознателните има подготвена презентация от технолог на  всяка винарска къща за историята на напитката, за начините на отлежаване и пиене.

 

Наздраве!

 

Организатор на събитието-  Felipe style.


Винзавод Асеновград спечели най-престижното отличие „Златен ритон“ и златен медал на ВИНАРИЯ 2013












 

 

 

 


Седмична програма