logo

plovdivclubs.com

Звезда бърка коктейли зад бара в Библиотеката
Звезда бърка коктейли зад бара в Библиотеката

Звезда бърка коктейли зад бара в Библиотеката

публикувана на 14.01.2015 10:56

 

Този четвъртък (15-ти януари) в Арт-клуб Библиотеката коктейли ще забърква не барман,а поет. Събитието е по идея на Гаро Узунян и носи името „Звезда зад бара“. 

 

Вечерта към 19.30 харесваният от всички млад поет Августин Господинов не ще реди само стихове, а зад бара ще ни забърква любимите му коктейли /една негова тайна страст и стихия/. Така отпивайки от поетичните елексири на поета, ще можете да получите и стих на салфетка.

 

Илиян Любомиров избира да подписва произведенията си с артистичния псевдоним Августин Господинов. Роден е през 1990 г. в София, където завършва средното си образование. Заминава за Берлин, за да учи политология. Понастоящем живее и работи там, въпреки че все по-често се връща в София. Августин Господинов е от младите автори, които предпочитат интернет платформите и прекия достъп до публика чрез социалните мрежи. Първоначално се захваща с писане на къси разкази, но в момента се е ориентирал към поезията.

 


Час по-късно, около 20:30 заведението открива новия сезон на клубния  театър с "НЕМА КВО" - Stand up комедия и Close-up илюзия. След 22 часа започва CRAZY KARAOKE , станало тардиционни за четвъртъчните вечери в Библиотеката.


За резервации: 0888938075

 


Седмична програма