logo

plovdivclubs.com

Central Side с гърмежно парти в Broadway club
Central Side с гърмежно парти в Broadway club

Central Side с гърмежно парти в Broadway club

публикувана на 29.04.2014 09:14

 

След като само преди няколко дни момчетата от Central Side представиха най-новото си видео към парчето "На ти рап", те гостуват в известния пловдивски клуб Broadway. Компания на рапърите ще правят момичетата от балет Mistyc,  а зад пулта в заведението ще бъде DJ RPG.


На събитието освен любимите ни "Пу за мен", "Back one day", "Скачам бясно" ще имаме честта да чуем "На ти рап".Видеото към песента е снимано в Пловдив, като рапърите не изневеряват на стила си. Част от него е заснето в спортната зала на СОУ "Димитър Матевски", където всъщност те се срещат, учат и израстват заедно. Уникалният клип е дело на "7ep production", a за стайлинга на момчетата се е погрижала Дани Стефанова от "Кика стар".Автори на текста са разбира се самите Central Side, а музиката на „На ти рап“ е дело на beatmaker Любомир Кърдашев (LK beats), който също присъстваше на премиерата.


„Ние като горда част от новата вълна решихме, че трябва да застанем гордо зад нея и че тя изглежда така и нас не ни е срам. Не търсим конфронтации с някой, който е против тези неща. Просто ние сме такива и не ни е срам от това“, сподели Емил Христов преди промото на новото видео пред нашата камера.
 
 
 

Седмична програма