logo

plovdivclubs.com

Retro party и BLACK BEAT BESTSELLER тази седмица в KARE
Retro party и BLACK BEAT BESTSELLER тази седмица в KARE

Retro party и BLACK BEAT BESTSELLER тази седмица в KARE

публикувана на 05.10.2015 02:57

 

Изминалия уикенд посрещна първите партита на обновения бар KARE в Тракия. Какво ни очаква тази седмица? Предстои да разберем!

 

В петък, в заведението ще се вихри Retro party. Като едно красиво бижу, за настроенито ще се погрижат дамите от балет Сага. Те ще вдигнат градуса на партито и ще очароват мъжката половина от гостите с перфектна визия и сексапил. Перфектната обстановка на това заведение в съчетание с един страхотен DJ и мега секси балет са предпоставка за наистина силна петъчна вечер.

 

В събота в Kare ще може да станете част от "черна" или иначе казано SATURDAY BBB - BLACK BEAT BESTSELLER вечер. Отново в хип-хоп ритмите ще се развихрят балет Сага,  а за мъжката половина от забавляващите се гости този коктейл от красота ще се  отрази със сигурност положително.  За дамите ли? А тях на бара ги очакват страхотни коктейлни предложения.

 

В края на месеца (30-ти октомври) Kare ще отбележи официално своя рожден ден. Разбира се, заведението ще почерпи всички свои гости с прекрасна торта, а освен това Ви очакват много приятни изненади и емоции.

 

Kare отвори врати с изцяло обновен интериор и обещава много вълнуващи моменти, емоции и гост-изпълнители за всички свои приятели. В заведението освен партита се случват и много културни събития, като изложби, арт-изложения, handmade ръботилнички и други.

 

Club KARE се намира на адрес Тракия, комплекс Faces,етаж 2

 

Телефон за резервации:089 919 3308


 

ПРОМОЦИИ:


Бутилка Бушмилс - 41.99лв

Бутилка Бушмилс + 4 води - 45.99лв

Бутилка Смирноф - 31.99лв

Бутилка Смирноф + 4 газирани или 1 л.нат.сок - 35.99лв


Седмична програма