logo

plovdivclubs.com

Рожден ден и Хелоуин парти празнуват в Каре (СНИМКИ)
Рожден ден и Хелоуин парти празнуват в Каре (СНИМКИ)

Рожден ден и Хелоуин парти празнуват в Каре (СНИМКИ)

публикувана на 26.10.2015 11:03

 

В края на месеца (30-ти октомври) Kare ще отбележи официално своя първи рожден ден сред клубовете в града под тепетата. Клубът ще почерпи всички свои гости с прекрасна торта изработена специално за празника с логото на Каре. За всеки гост ще има комплимент от домакините - чаша пенливо вино, а  освен това ви очакват и много изненади и приятни емоции. От клуба са подготвили гост - изпълнител, който за момента ще запазят в тайна. На събитието ще има двама фотографи, които да заснемат всеки специален момент. Спонсори на събитието са компаниите Пещерска, Авенди, Загорка и Кока-кола.

 

Разбира се, на 31-ви (Хелоуин), в Каре ще ви очакват вещици, духове, ангели, дяволи и какви ли още не чудовища. Подобаващо зловещ интериор с паяжини и всякакви други задължителни за празника елементи, обещанието на организаторите за още изненади са достатъчна причина да сте там. Клубът ще е декориран като от някой филм на ужасите, а целият персонал ще бъде маскиран с уникални костюми. Танцьорките също ще се преобразят в духа на Вси светии и ще танцуват без почивка под звуците  на музиката. Дрескодът не е задължителен, но всички го спазват и благодарение на това темата е напълно реализирана и завършена.

 

Kare отвори врати с изцяло обновен интериор и обещава много вълнуващи моменти, емоции и гост-изпълнители за всички свои приятели. В заведението освен партита се случват и много културни събития, като изложби, арт-изложения, handmade ръботилнички и други.

 

Снимки от SOULJA PARTY  в Каре вижте ТУК.

 

Club KARE се намира на адрес Тракия, комплекс Faces,етаж 2

 

Телефон за резервации:089 919 3308

 


Седмична програма