logo

plovdivclubs.com

SOULJA PARTY в Kare този петък
SOULJA PARTY в Kare този петък

SOULJA PARTY в Kare този петък

публикувана на 21.10.2015 10:21


Какво са ни поготвили от KARE клуб през тази седмица?

 

В петък, в клуб Kare в Тракия, ще може да станете част от SOULJA PARTY. Балет Saga ще извиват тела на фона на невероятното озвучаване. "DJ Келчев ще поддържа реда в редиците с HIP HOP бийт, а всички ще козируваме на генералшите от Балет SAGA", шегуват се от заведението, които отново ще напълнят бара с огнени питиета. 

 

В събота в заведението ще станете част от ретро парти с красивите дами от балет SAGA, които ще танцуват за вас. В плейлиста ви очакват любимите на всички ретро парчета, които ще ни пренесат назад във времето. Перфектната обстановка на това заведение в съчетание с един мега секси балет са предпоставка за наистина силна събота вечер.

 

От миналата седмица в заведението ще се предлагат наргилета, като от KARE са се подготвили за вашите най-разнообразни желания - плодови, сладки, тръпчиви, екзотични, леки или тежки - предложения за всеки вкус.

 

В края на месеца (30-ти октомври) Kare ще отбележи официално своя рожден ден. Разбира се, заведението ще почерпи всички свои гости с прекрасна торта, изработена специално запразника с логото на Каре. За всеки гост ще има комплимент от домакините-чаша пенливо вино, а  освен това ги очакват и много изненади и приятни емоции. На събитието ще има двама фотографи, които да заснемат всеки специален момент.

 

Kare отвори врати с изцяло обновен интериор и обещава много вълнуващи моменти, емоции и гост-изпълнители за всички свои приятели. В заведението освен партита се случват и много културни събития, като изложби, арт-изложения, handmade ръботилнички и други.

 

Club KARE се намира на адрес Тракия, комплекс Faces,етаж 2

 

Телефон за резервации:089 919 3308

 

ПРОМОЦИИ:

Бутилка Бушмилс - 41.99лв

Бутилка Бушмилс + 4 води - 45.99лв

Бутилка Смирноф - 31.99лв

Бутилка Смирноф + 4 газирани или 1 л.нат.сок - 35.99лв

 

 


Седмична програма