logo

plovdivclubs.com

T-WET в Club Maskarad
T-WET  в Club Maskarad

T-WET в Club Maskarad

публикувана на 17.02.2014 12:33


Младият талант на агенция E-booking познат на българската електронна клубна аудитория като DJ Ivan Petkov, стартира преди няколко години новия си проект посветен на Hip-Hop и R n’ B музиката, а от скоро е известен сред нейните феновете и с неповторимия си псевдоним T-Wet. Тази седмица той гостува в club Maskarad, събота, 22-ри, на черното парти в заведението.


В сетовете си той успява да съчетае класическото звучене на тракове от златната епоха на Hip-Hop-а с познанията си върху новите течения в тази саунд, както и с излизащите изпод пръстите на най-добрите световни имена песни в стиловете R n’ B и Soul.


T-Wet не пропуска да забавлява публиката и с незабравимите си вечери посветени на българския Rap, излизайки зад пулта и съпътствайки изявите на известни български изпълнители като Spens, 100 Kila, Igrata, Lady B и Kriskо. Resident DJ е на едни от най-реномираните нощни барове в Пловдив – Makalali и Brilliantin, както и на клуб Oscar в София. В родния си град се изявява още в клуб Chervilo, Plazma Garden и Escape, но също така често гостува на заведения по цялата българска територия, сред които: Bounce (Слънчев бряг), Garffity (Благоевград), Bedroom (София), Barcode (Хасково), Marseille

 

Яко настроeние и щура фиеста.... club Maskarad!


Партито стартира в 21:00! Be there!


Седмична програма