logo

plovdivclubs.com

Чудовища, духове и призраци дебнат MOVE club
Чудовища, духове и призраци дебнат MOVE club

Чудовища, духове и призраци дебнат MOVE club

публикувана на 31.10.2014 11:46


Заведенията подготвят разнообразни програми за нощта на 31 октомври срещу 1 ноември. Поканите за партита са десетки. Градът е голям и изкушения дебнат отвсякъде. Но накъде да хукнеш навръх Вси светии?

 

Plovdivclubs препоръчва:

Тази година все по-посещаваният клуб в центъра на Пловдив-MOVE CLUB е събрал много идеи и хрумки как да направи вечерта на 31 октомври най-страшното ви парти за годината.

 

Зад пулта, облечен в страховит костюм ще застане DJ MOMO. Тотално променен и декориран в духа на празника, хитовият топ клуб на Пловдив ще предложи комбинация от супер саунд и магическа обстановка, обитавана от духове, вампири, зомбита и митични същества, която ще превърне вечерта в едно от най-запомнящите се партита на месеца.

 

Миналия уикенд в заведението гостува Liter Jack, който направи невероятно шоу и заряд, с Еекстазираните фенове на качествените му изпълнения се стремяха да надвикат изпълнителя, показвайки че знаят всички текстове наизуст. Тогава той обеща, че ще прекара 31-ви октомври именно в този клуб. Какъв костюм е сложил и как се е маскирал той ще разберете само, ако дойдете да се забавлявате заедно с нас в MOVE CLUB.

 

Ще ви кажем само, че изненадите там тепърва предстоят....

 

Много горещ, този клуб предполага гостите си към забавление, танци и много незабравими мигове. Малко повече от година след отварянето си, MOVE  зае достойно място в нощния живот на Пловдив и се превърна в символ на горещи емоции, страхотна атмосфера и луд купон.

 

За всички пропуснали тази вечер в MOVE, plovdivclubs ще ви направи съпричастни към купона със снимки и видео от най-страховитата нощ в годината.

 


Седмична програма