logo

plovdivclubs.com

Drum and Bass Mafia превзема Капана
Drum and Bass Mafia превзема Капана

Drum and Bass Mafia превзема Капана

публикувана на 25.01.2017 03:50

 

Drum & Bass Mafia-та ще се настани в Капана тази събота с взривяващо парти

 

На 28-ми, събота зад пулта в Club Move нa ще застанат Emil Prize (BassMafia), Goldrum (Bar Jazzmatazz) и Moshino (Varna). Te ще потопят творческия квартал в центъра под тепетата в потоп от силни вибрации и качествен бяс.


Събитието е препоръчано за ценителите на ритмичните подскоци. Очаква ви вечер изпълнена с незабравими преживявания. В това няма съмнение защото MOVE е място с много верни почитатели, които винаги танцуват лудо и се забавляватна макс.

 

Kлубът ще е пълен до пръсване, а танците да продължат до ранни зори - гарантира ви PlovdivClubs. В това няма съмнение защото MOVE е място с много верни почитатели, които винаги танцуват лудо и се забавляватна макс.



Входът за вечерта в клуб MOVE ще бъде свободен, a  стартът на купона ще е около 23:00 часа. 


MOVE club затвърди позициата на клуб с разнообразна музикална програма и широк лайн-ъп от български и чуждестранни DJ-и. Нощите там са дълги и запомнящи се.


Емил „Боро“ Борисов известен още като Emil Prize e един от най- известните български диджеи у нас. Повече от 15 години той има голяма роля в оформянето на българската клубна култура. Emil Prize притежава уникален стил, а музиката му е микс от свежи звуци и много настроение. Той е пускал в почти всички големи клубове у нас. Освен неповторим диджей, той е един от най-опитните организатори и промоутъри на партита в България.



Седмична програма