logo

plovdivclubs.com

Двойна порция рими от MOVE club
Двойна порция рими от MOVE club

Двойна порция рими от MOVE club

публикувана на 29.09.2016 03:52

 

 MOVE клуб ще разтърси Капана, както само той може

 

Лятото вече  си отива, но от клуб MOVE са решили да го задържат още малко преди да го пуснат да отстъпи място на есента.

 

В края на септемри, 30-ти, всички ценители на качествения хип-хоп ще бъдат обляти от порой от силни рими, настръхващи инструментали и отношение, което обещава да държи влага. 



Wosh MC и Secta ще донесат летни емоции и добро настроние с ярки думи и изразителни характери.  Най-бързата уста в БГ рапа, в компанията на Secta, ще реди без да спира, като едновременно ще бъде циничен и раним, понякога е бесен, а в следващия момент е на плажа, слънцето просто грее и всичко това е под големия купол на пушеците, отстраняващи всеки проблем.

 

Не сте чували за Уош? Едва ли. На обещаващата маса ще бъде сервирана инжекция, пълна със затоплена течност. Съставки: думи, облечени в изящен синхрон, в компанията на режещо усещане към ежедневието, малко цинизъм, като от разочарован любовник, горест на млад нерез и истина, но недвусмислена, като срок на годност на кисело мляко. Господар на церемонията – великоизящният мосю Wosh!

 

Ако сте фенове на хип-хопа сигурно знаете къде ще сте този петък.....

 


Седмична програма