logo

plovdivclubs.com

F-act се завръща на музикалната сцена с нов албум в Move
F-act се завръща на музикалната сцена с нов албум в Move

F-act се завръща на музикалната сцена с нов албум в Move

публикувана на 29.11.2016 06:01


След  близо 10 години F-act отново се завръща на пловдивска сцена

 

Този петък, 2-ти декември, клуб Move ще бъде домакин на представянето на новия албум на F-act - 24 EP

 

След дълга пауза F-act се завръща в рап играта с доста изразителен и богат на качествена лирика албум (24ЕР). В петъчната нощ на сцената на клуб MOVE Ефекта ще бъде подкрепен от Wosh MC и vWhy? (ThaCrew), които ще ни върнат повече от 8 години назад.. .години, които помнят качествения рап.

 

За своето участие в Пловдив Ефекта сподели: “Последния път когато бях на пловдивска сцена беше преди повече от 8-9 години. Много се радвам, че бях поканен да си представя чисто новото албумче в Move Club. Никак не се притеснявам, но се вълнувам доста.  С vWhy? сме ви приготвили брутално яка програма освен траковете в EP-то, които ще чуете за пръв, но не за последен път в Пловдив на живо. Ще има и лирики и бенгъри.В София напълнихме MAZE, надявам се да го сторим и в Move“.

 

Входът за вечерта ще бъде на стойност 5 лева, а по време на събитието ще можете и да се сдобиете с албума на F-act също на стойност 5лева.

 

Следете всички събития на най-свежото заведение в Пловдив MOVE CLUB. За Plovdivclubs е чест и удоволствие да ви информира за случващото се там.

 


Седмична програма