logo

plovdivclubs.com

Liter Jack избухва в MOVE довечера
Liter Jack избухва в MOVE  довечера

Liter Jack избухва в MOVE довечера

публикувана на 24.10.2014 09:58

Известният пловдивски рапър Liter Jack ще разтресе града на тепетата тази нощ. Епицентърът ще бъде MOVE CLUB, а в събитието ще се включи и T.H.A.

 

Колоритният рапър е всеобщ любимец на града ни, което ни подсказва само едно-направете си резервация веднага, тъй като местата няма да са достатъчми за всички. Зареден с изключителен заряд, небрежен и приятелски настроен към публиката Liter Jack е готов за Вас.

 

MOVE не спира да ни изненадва, доказвайки, че е готов на всичко за своите клиенти, затова Ви предлага и страхотни промоциии на алкохол. Тук партито продължава и няма почивка, винаги пълен, много цветен и секси този  клуб кара хората да говорят за него....

 

MOVE CLUB има своето силно парти всеки петък, а заведението винаги е пълно с много приятели и гости.  Много хора, много танци, стотици усмихнати лица и професионален екип, правят от този клуб, едно желано за посещения и забавления място.

 

Клубът е притегателно място за хората обичащи да се забавляват и да разчупват нестандартно. Забавлявайте се и ВИЕ в MOVE CLUB!

 

 

 


Седмична програма