logo

plovdivclubs.com

Liter Jack мисли да се кандидатира за президент след купона MOVE
Liter Jack мисли да се кандидатира за президент след купона MOVE

Liter Jack мисли да се кандидатира за президент след купона MOVE

публикувана на 25.10.2014 02:26

 

Тази нощ в MOVE CLUB се състоя впечатляващ Hip-Hop & R’n’B парти ураган, който премина под знака на Live изявата на рапъра с остър език и с обич към истината - Liter Jack. А клубът, който се очертава този сезон като R&B сцената на нощен Пловдив, бе пълно с млади и танцуващи хора.   

 

Liter Jack се извиси над всички малко преди полунощ и не остави гостите нито за миг да седнат, като ги „въртеше“ в ритъма на музиката си. Екстазираните фенове на качествените му изпълнения се стремяха да надвикат изпълнителя, показвайки че знаят всички текстове наизуст. След всяко парче следваха скандирания "Насьо президент" и бурни аплодисменти.

 

Заедно с него, за да представят съвместен проект, на сцената на клуба се качи и T.H.A., след което Liter Jack отправи покана за Halloween в заведението, където самият той сподели, че дойде да се забавлява в края на този месец.

 

Много горещ, този клуб предполага гостите си към забавление, танци и много незабравими мигове. Малко повече от година след отварянето си, MOVE  зае достойно място в нощния живот на Пловдив и се превърна в символ на горещи емоции, страхотна атмосфера и луд купон.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ СНИМКИ ТУК

 

 


Седмична програма