logo

plovdivclubs.com

NDOE в клуб MOVE на 20-ти
NDOE  в клуб MOVE на 20-ти

NDOE в клуб MOVE на 20-ти

публикувана на 15.12.2014 03:33

 

Страхотният и любим на много пловдивчани клуб MOVE подтотвя много изненади около празниците за своите верни приятели. Купонът тук е винаги на лице, а поредното стилно и много яко парти Ви очаква тази събота, когато в заведението гостува NDOE.

 

NDOE e eдин от истинските български ветерани на хип-хоп сцената в България. Георги Касабов  (NDOE), когото хип-хоп феновете помнят още от култовата  група Амнистия, а след това и от DRS, се завърна през 2014-та с нова песен, която от е част от проекта "One Shot" на FacingTheSun. „10 от 10“ е  израпирана с текст, изцяло на обратно и предизвика истински фурор.

 

 Този бар е най-добрата локация за забавление и приятни мигове в Пловдив. Ние ще Ви направим свидетели на част от съботното парти и не се чудете, а го посетете и вземете вашите приятели също.

 

Нова Година в club MOVE ще бъде, разбира се, празнична!Очакват ви много промоции и изненади. Какво винаги в заведението няма да има  куверт, тъй като MOVE се слави с това, че клиентите са му приоритет и подобно ограничение би ги карало да се чувстват некомфортно. Зад пулта ви очаква DJ MOMО, а на бара- безброй промоции.

 


Седмична програма