logo

plovdivclubs.com

Неподправен рап ще тресе MOVE тази събота
Неподправен рап ще тресе MOVE тази събота

Неподправен рап ще тресе MOVE тази събота

публикувана на 27.11.2014 11:24


"Where's Ya Culture At" гостува в Пловдив на 29ти ноември, събота. По традиция това е един от градовете, в койтоса се състояли едни от най-яките партита и как не когато под тепетата е пълно с хип-хоп и винаги е бил уважаван чистият, неподправен рап. Микрофона ще превземе ATILA, а DJ Akasha ще застане зад пулта в любимото ни заведение.



Очакват Ви няколко часа пътуване през златните години на хип-хопа до днешната нова вълна, която все по-уверено се налага последните години и разбира се АТИЛА ще затвори кръга като измине пътя от класиките от по-ранните му албуми до албума "8".


 Kлубът ще е пълен до пръсване, а танците да продължат до ранни зори. В това няма съмнение защото MOVE е място с много верни почитатели, които винаги танцуват лудо и се забавляватна макс.



From Old To The New
You need to Cool
And That's the double Truth!


On The Mic : ATILA
On The Wheels Of Steel : DJ Akasha |
*OPEN MIC*


Вход: 3 лв

 

MOVE CLUB Ви кани на 8-ми декември, да отбележите Студентския празник при тях. Разбира се, очакват ви много промоции и изненади. Какво винаги в заведението няма да има вход или куверт, тъй като MOVE се слави с това, че клиентите са му приоритет и подобно ограничение би ги карало да се чувстват некомфортно. Зад пулта ви очаква DJ MOMО, а на бара- безброй промоции.

 

Само преди дни MOVE пуснаха и Новогодишната си оферта. Разгледайте я!

 


Седмична програма