logo

plovdivclubs.com

Peicha е новият MC на Пловдив след битка в club Move
Peicha е новият MC на Пловдив след битка в club Move

Peicha е новият MC на Пловдив след битка в club Move

публикувана на 19.10.2013 08:21

 

Люта битка между 12 MC-та се разигра вчера в един от новите клубове в Пловдив MOVE. Най-подговетен се оказа артистичния рапър с псевдоним Peicha, който бе подкрепян от солидна агитка от квартал "Каменица". Peicha разигра своята авторска песен с гостите на клуба, които му пригласяха в песента "Кой е най-добрият". Това, може би, доведе до сериозно гласуване за самия него от повечето посетители. Той прибра 60 % от половината от входа на заведението, като паричната награда съвсем не е за подценяване. 

 

Втори в четвъртия MC conest, организиран от винаги усмихнатия Поднулевия, взе Чефая МадаХая, а третото място бе за Соокie Blackz. Вторият в класацията по регламент взима 30 % от фонда на вечерта, а третия ще се задоволи само с 10 %. 


Следващата седмица, пловдивскитя рапър има участие в MOVE, където всички фенове ще могат да пеят и да се забавляват заедно с него. 


Условия на MC contest:


Участниците в контеста нe правят freestyle, а представят по една тяхна авторска песен. За да гласувате за вашия фаворит, измежду всички участници, е необходимо да си вземете билет, който е на цена 5 лева при влизане в заведението. 

 

Участникът, който събере най-много гласове, естествено печели. Наградният фонд също зависи от гостите на заведението, колкото повече хора се съберат, толкова и наградата е по-солидна, като половината пари от входа се разделят на първите три места, съответно по 60% , 30% и 10%.

 

СНИМКИ от вечерта може да видите тук!

 

 


Седмична програма