logo

plovdivclubs.com

Секси вещици пият уиски на бара в MOVE
Секси вещици пият уиски на бара в MOVE

Секси вещици пият уиски на бара в MOVE

публикувана на 01.11.2014 04:49

 

Кралят на нощните заведения в Пловдив- MOVE club бе препълнен до максимум снощи с вампири и секси мацки, оцапани в кръв, със скъсани чорапогащи. . Клубът  бе декориран като от някой филм на ужасите, а пред него в един момент се изви дори дълга опашка от желаещи да се забавляват точно там. Специално за празника, пловдивският клуб бе тотално променен и декориран в характерната стилистика – с тикви, паяжини, фенери и свещи.

 

Всички гости, преобразени в духа на Вси светии, танцуваха без почивка под ритмите на DJ MOMO. Зомбита и вещици танцуваха в призрачната атмосфера, а партито в нея вървеше на пълни обороти. Нощта на Вси Светии, напълни до дупка заведението с танцуващи създания от дълбините на мрака, чийто гласове в ритъма на танца отекваха до ранни зор. Дори днес, след толкова студени дни, слънчето сякаш изгря, за да изгони зверовете бързо отново на тъмно, и да ги прати в блажен сън.

 

Ако не си ходил на Halloween парти в MOVE и ти се струва, че се превъзнасяме повече, отколкото трябва, сложи си очилата и разгледай снимките сам, за да се убедиш:

 

 

 


Седмична програма