logo

plovdivclubs.com

The party makers тази вечер в W club
The party makers тази вечер в W club

The party makers тази вечер в W club

публикувана на 06.06.2014 10:48

 

За първи път в България гостуват партимейкърите на световно известната верига La Folie Douce.  Артистите, които  ще се качат на огромната сцена в Club W тази вечер са Fabien Kisoka - саксофонистът на Leni Kravitz, Abitabile Cyril - DJ Lyrics, Plagnard Capucine – вокал, Vaffier Cyril – вокал. Те пристигат директно  от Франция, за да ви покажат най-доброто от тяхния сетлист.

 

 Организатор на събитието е Club W, с любезната подкрепа на Vibestars Bulgaria. Заедно парти-машините на града отправят поредното предизвикателство към първокласните куподжии.

 

Музикалният гений, удивителна техника и непоклатими стандарти, с които могат да се похвалят “The party makers”възхищават всички и критиците, и публиката. La Folie Douce успяват да се наложат в клубния живот и играят важна роля в музикалната индустрия. Самото им име се възприемаза за синоним на думата „парти“. С тяхното funky deep house звучене те наелектризират публиката до лудост.

 

Vibestars Bulgaria е водеща парти агенция, която се занивама с организиране на събития. Носители са на наградата за "Най-успешна Хип Хоп клубна парти платформа 2013" на BG HIP HOP AWARDS 2013.

 

 Dont miss!


Седмична програма