logo

plovdivclubs.com

Първото голямо черно парти за 2017-та в DAMS club
Първото голямо черно парти за 2017-та в DAMS club

Първото голямо черно парти за 2017-та в DAMS club

публикувана на 04.01.2017 05:18


Ударно черно парти в DAMS club бележи началото на силна парти година

 

Броени дни след началото на новата година, Dams club ще даде старт на горещите вечер и бурните партита, продължаващи до малките часове на нощта. На 14-ти януари в заведението ще се състои първото от многото престоящи черни партита. На сцената ще се качи цяла плеяда от обичани хип-хоп артисти.

 

 Liter Jack , EMO, 40&2, Giancana & DIONA ще разпалят сцената за първото голямо парти през тази година. Специално за своите верни клиенти от DAMS са поготвили  много промоции на качествен алкохол и голямо разнообразие от вкусове наргилета.

 

Liter Jack определя себе си като успешен, но не заради парите, а заради това, което изкрава, като музика: "Аз съм си най-големият фен, знам си всички парчета наизуст, но ми омръзна да правя само рап", шегува се той. Колоритният рапър е всеобщ любимец на града ни, което ни подсказва само едно-направете си резервация веднага, тъй като местата няма да са достатъчми за всички. Зареден с изключителен заряд, небрежен и приятелски настроен към публиката е готов за вас.

 

Литърът ще е в компанията на Емил Христов ЕМО, който само преди месец издаде своя втори самостоятелен албум иопределеноима какво да покаже на публиката. Да, този Емо, който преди повече от 5 години избухна много сериозно със симпатичната рап банда "Central Side" и оттагава не спира да ни изненадва с всяко ново парче. 

 

Освен тях на сцената ще се качат  40&2, Giancana & DIONA. Каквото и да кажем още ще бъде малко. Затова ще замълчим....


Заведението отвори врати само преди няколко месеца и смята да възкреси духа на известното място за забавление в града на тепетата, в което се случваха едни от най-бурните вечери в града.


Новооткритият клуб DAMS CLUB  се намира на бул.Васил Априлов 52,на мястото на култовияв миналото бар Емона. телефон за резервации: 087 778 8050


Следете прогрaмaта на заведението в сайта за нощен живот plovdivclubs.com

 


Вечерта ще бъде с вход на стойност 5 леваСедмична програма