logo

plovdivclubs.com

Нов стилен клуб под тепетата
Нов стилен клуб под тепетата

Нов стилен клуб под тепетата

публикувана на 23.10.2013 01:04


Новият нощен клуб иска да  събeрe широки пловдивчани, които знаят как да се забавляват и обичат да  слушат и да танцуват на хубава музика, да се насладят на обстановката и квалитетните напитки.

 

Open  партито ще се състои  на 1-ви ноември, а след него ви очакват безброй други луди и щури вечери в клуб Deizy. Всяка четвъртък вечер ще бъде под надслов   "Spirit of House". Петък и събота пък ще се вихри черно парти и DJ night. С такава програма забавлението, вълнуващи емоции и страхотните изживявания са гарантирани.

 

Специални гости на откриването ще бъдат BOBO, DJ G, Виктор Гърков и балет Магия(Fame). Партитата с BOBO са изключителни и незабравимо. Освен рапър, той е певец, текстописец и композитор, което може би е успешната формула за създаване на хитове. Няма песен, зад която да не стои неговото име и да не е превзела първото място в музикалните класации. А съвместното му парче с Графа - "Дим да ме няма" е сочено за най-големия хит от 20 години насам.


Клуб Daizy може да се похвали с модерен интериор, неповторима атмосфера, маркови напитки и коктейли. Едно уникално място за ценители на партитата и музиката. Мястото където може да се забавлявате без ограничения !


Заведението се намира на адрес: жк. Тракия, ул. Съединение 36







 


Седмична програма