logo

plovdivclubs.com

Street Dance Battle в Daizy
Street Dance Battle в Daizy

Street Dance Battle в Daizy

публикувана на 12.03.2014 09:06

 

На 14-ти в клуб Daizy ще се състои истинска битка между Dance-титаните в Пловдив. Състезанията “Street dance” се появяват за първи път в началото на XX век, като в средата на 90-те те придобиват днешния си характер. Хип-хоп танцьори от цял свят ежегодишно мерят сили в различните стилове като popping, b-boying, locking, c-walk, bounce и други.

 

Водещ на вечерта ще бъде любимецът на всички пловдивчани Емо от Central side, a зад пулта ще застане DJ G, който е подготвил много танцувален плей лист.

 

Правила на Street Dance Battle:

Първи кръг (квалификационен) : В този кръг участниците (танцьорите) се представят. Всеки участник има право на едно влизане по 40 секунди. Тук победители не се посочват, а само се селектират най-добрите 16.Реда на участниците ще бъде теглен със жребии.



Втори кръг: Танцьорите се разделят по двойки. Първи срещу шеснадесети, втори срещу петнадесети и т.н.т. на 8 двойки. Всеки танцьор ще разполага с по 2 влизания с времетраене 40сек. на музика на организатора. Журито оценява кой е победителя от батъла.


Трети кръг:Участниците се разделят на 4 двойки.Всеки има право на две влизания на музика на организатора. Времетраене 40сек. Журито определя победителя от батъла.



Четвърти кръг: Участниците се разделят на 2 двойки. Всеки има право на две влизания по 40сек. Журито определя кой е победителя от батъла.



Пети кръг (ФИНАЛ): Двамата финалисти ще имат право на 3 влизания по 40сек. Журито определя победителя от батъла.

ВАЖНО: При равен резултат, в който и да е от кръговете в който журито оценя има глас ПУБЛИКАТА.


Съдии на батъла:
Красимир Райков (VibeStars Bulgaria)
Никола Пайтаков (VibeStars Bulgaria)
Виктор Гърков (VibeStars Bulgaria)


ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА БИТКА?



Седмична програма