logo

plovdivclubs.com

15 х 15 за Electrica
15 х 15 за Electrica

15 х 15 за Electrica

публикувана на 21.03.2012 01:47
 
Ако ще го правим, да го правим значимо. Това е идеята на двамата най-добри Dj-и на България за 2010 и 2011 година по повод отпразнуването на 15 годишнината от основаването на Ellectrica. Ритъмът на пролетта и разгара на музиката ще ни вкарат в духа на историята, а ние ще оставим следи в музикалната култура на вече културният Драматичен театър.
 
 
Pacho B, Pepo и Erik без колебания решават да основат промоутърска организация през далечната 1997 година, като започват работата си с организиране на клубни партита и open air фестивали из територията на страната. С помощта на приятели и верни фенове Ellectrica Promotions успява успешно да полети на крилете на музиката.
 

В навечерието на 14 април ще отпразнуваме 15 годишнината на пловдивските музикални легенди с ритмите на испанските музикални легенди. На гости на Драматичния театър се задава бурна фиеста от не един а двама изкусителя. Dj Chus (Stereo Productions) и Marcoz Cruz (Desertica Records) ще прелетят от Иберийския полуостров и ще се погрижат горещите испано- ритми да достигнат до нас чрез двата дансинга, 30KW RCF звук и оптически ефекти от Vj Flow. Средиземноморските мачовци ще нажежат романтичната атмосфера и артистичния дух на театъра заедно с рождениците Pacho BPepo, Dimo и Groove.

 

Събитието се очаква да събере зажаднялите за качествена музика фенове под един покрив и заедно да раздвижим дори тепетата под модерните ритмите на хаус звученето. Ellectrica предоставят на своите фенове 100 промоционални билета по 12лв, които можете да намерите на „Абаджийска 11” в музикалния магазин на Ellectrica до 31 март. Цената на предварителната продажба е 15лв от eventim.bg и ticketstream.bg, а в деня на събитието цената на билета ще е 20лв.

 

В духа на 15 годишнината, 15 дни преди голямото парти, утвърдили се Dj-и от семейството на Ellectrica ще подгряват феновете си за грандиозната вечер в редица заведения, като Colibri, Balli, Emona, EncantoMakalali и Planet Club под мотото “Pre-PartyEllectrica 15th Anniversary” .

 

Очаквайте от Plovdivclubs, като официален медиен партньор на събитието ексклузивни интервюта, клипчета и снимки.

 

 

 

 


Седмична програма