logo

plovdivclubs.com

Вижте специалното интервю с Manuel De La Mare в Драмата
Вижте специалното интервю с Manuel De La Mare в Драмата

Вижте специалното интервю с Manuel De La Mare в Драмата

публикувана на 16.02.2012 12:23

 

 

PlovdivClubs имаше уникалната чест да се срещне първи със световно известния DJ Manuel de la Mare преди участието му тази седмица. Разговаряме с него за новостите на музикалната хаус сцена. Събитието е организирано от Ellectrica и ще бъде част от една незабравима вечер в романтичната атмосфера на Пловдив на 18.02 (събота). 

 

Manuel de la Mare пристигна под тепатата заедно с колегата си Luigi Rocca (съсобственик и съосновател на популярните лейбъли Hotfingers & 303Lovers). Заедно те ще забавляват танцуващите на дансинга в Европа, Азия, САЩ и Южна Америка.


DJ Manuel  е най - добър ремиксатор за 2011 година, номиниран в категорията Best Deep House & Techno Artist (2010), даде специално интервю за Plovdivclubs.com, които са официални медийни партньори на събитието.

  

Тази уникална вечер ще бъде озарена и от музиката на небезизвестния сръбски продуцент DJ Lion, както и от неповторимия саунд на най-добрите диджеи на България за изминалите две години - Pacho & Pepo.

 

 

- Здравей, добре дошъл в България. Знам, че живееш в Пловдив от последните 6 месеца, какво мислиш за обстановката в България? Как ти се виждат хората?

 

М: Здравейте, харесва ми града, харесват ми и хората. Предпочитам да живея тук.

 

- Запознат ли си с клубната сцена в България. Би ли казал, че сме гореща точка и парти дестинация?

 

М: Да, разбира се. Много приятели Dj- и казват, че България им едно от любимите места за пускане, като Mark Knight, винаги се радваме да пускаме тук. Като започнеш със София, крайбрежието и Пловдив, всички тези места са прекрасни парти дестинации.

 

- Знам че ти заедно с Alex Kenji и Luigi Rocca притежавате двата лейбъла Hotfingers и 303 Lovers подготвили ли сте нова музика за феновете в България, които ще ви слушат в неделя.

 

М: Да, ние винаги имаме нова музика, това ни е работата. Разбира се, че трябва да очакват нова музика. Пуснахме няколко нови трака тази седмица в дигиталните магазини. Радваме си винаги, когато пускаме нова музика преди останалите.

 

- Планирате ли общ проект с Pacho и Pepo докато си тук?

 

М: Ние вече направихме един ремикс с Pepo миналото лято за Dj Chus, който излезна преди няколко месеца. Но ще се радвам да направим отново нещо заедно.


- Знам че имаш награда за най- добър ремикс от Beatport за 2011 и си бил номиниран за най- добър deep house и techno артист за 2010 година. Как би описал своята музика?

 

М: Аз пускам различни стилове, трудно ми е да се огранича в един стил, защото харесвам всички разновидности на музиката. Когато пускам в клуб се опитвам да разбера какво хората харесва. Това е единствения стил, който ми е познат.

 

- Кое ти е любимото място където си пускал? Къде си се забавлявал най- много? Коя е твоята парти дестинация?

М: Навсякъде. Навсякъде! Може би съм късметлия, но навсякъде се забавлявам . Някой места са малко по- специални, защото са по отворени към идеи и пускам каквото си искам, като Канада и Мексико. Навсякъде има хубави места.

 

- Кой е любимият ти Dj? На кого се възхищаваш?

 

М: Може би Richie Hawtin, Mark Knight, Bob Sinclar, малко комерсиален, но през 90- те правеше страхотни неща и все още го харесвам.


- Знам че много от големите имена в електронната музика пускат твои тракове и подкрепят твоята музика. С кой би искал да работиш за в бъдеще?

 

М:  Аз съм късметлия, вече съм работил с много от артистите като Mark KnightJohn Acquaviva,Feddle Le Grand за това незнам, може би ми се иска да работя с Mark Knight отново като първа крачка, а за след това незнам още.

 

- Мислиш ли, че музиката е универсален език?

 

М: Да, дори сега е още по универсален, незнам дали да се радвам за това, защото във всяка част на света можеш да пускаш едно и също нещо, а преди беше малко по- различно, за това е добре, но в същото време става прекалено сходна за това не съм сигурен. Но със сигурност се развива като универсален език .

 

- Има ли нещо, което искаш да кажеш на феновете, които ще дойда да те слушат в събота?

 

М: Трябва да дойдат, защото ние много се забавляваме. За първи път ще пускам тук в Драматичния театър и съм много развълнуван за партито.

 

- Благодаря ти за интервюто и ти пожелавам да си прекараш хубаво в България. Това, което мога да ти кажа е да поемеш от духа на Драматичния театър, това е едно страхотно място. Забавлявай се на партито и радост очакваме да те видим отново в Пловдив.

 

М: Благодаря. Чао Пловдив, до събота в Драмата!


Седмична програма