logo

plovdivclubs.com

Криско идва за парти в Пловдив, в клуб Ememento
Криско идва за парти в Пловдив, в клуб Ememento

Криско идва за парти в Пловдив, в клуб Ememento

публикувана на 01.04.2013 01:32

 

Кристиян Талев или с по-популярния му псевдоним Криско идва за парти в Пловдив, в club E’memento!

 

Криско е роден през 1988г. в София и музикалната му кариера стартира още в детските му години. През 2005г. започва да пише свои авторски парчета в стилове поп, хип –хоп и R'n'B, а в течение на времето започва да прави песни и за български небезизвестни изпълнители като Елица Тодорова, Миро, Невена Цонева, Любо, Дивна, рок група „Конкурент” и много други. Кариерата на Криско поема две посоки –като продуцент и като музикален изпълнител, като набляга на хип-хоп звучене, примесено с поп мотиви.

 

През 2011година българският изпълнител направи огромна крачка към върха с песента „Слагам край” за Миро, като той създаде музиката, текста и аранжимента й. В последствие песента „И ти не можеш да ме спреш” с Дивна стана тотален хит. Двете парчета достигнаха първите места в музикалните класации и направиха на 1 000 000 гледания за първата седмица.

 

За нула време Криско се превърна в един от най-популярните изпълнители в България и любимец на младите,  като доказателство за това е, че продукцията му в интернет  надхвърля 15 милиона гледания! Рапърът, за когото напоследък започна да се шуми доста, определено е един от младите изпълнители, поради чиято вина българската музика стремглаво започна да върви нагоре. Парчетата му винаги са с личен авторски текст,музика и аранжимент.Това се нарича Успех!

 

На 13-ти този месец Криско ви очаква в клуб E'memento!

 


Седмична програма