logo

plovdivclubs.com

Романтика, чар и Мариана Попова изпълниха Ememento bar
 Романтика, чар и Мариана Попова изпълниха Ememento bar

Романтика, чар и Мариана Попова изпълниха Ememento bar

публикувана на 20.01.2013 12:47

 

Мариана Попова и Дани Милев бенд смаяха всички гости в клуб Е'memento в навечереето на изминалия уикенд. Прекрасният тандем изпълни свои песни, както и няколко кавъра, с които стоплиха сърцата на всички присъстващи в препълнения бар на Пловдив, който дава индикации, че ще диктува нощната мода на Пловдив за 2013 година с качествените си български изпълнители.

 

Ексцентричната БГ изпълнителка Мариана Попова не спираше да забавлява гостите и да се шегува със себе си своте колеги. "Искам да споделя, че съм безкрайно щастлива, че мога да бъда в Емементо заедно с вас. Радвам се, че клуб номер 1 в Пловдив дава шанс на българските изпълнители и най-вече благодаря ви, че ни подкрепяте", започна своята звездна вечер Мариана Попова в Пловдив.

  

Програмата на Попова и Дани бенд предизвикаха бурни аплодисменти сред присъстващите, които пяха заедно с своите любими изпънители. Освен с музикален талант двамата грабнаха с уникално чувство за хумор и артистични умения. Успяха да разсмеят и отпуснат дори най-срамежливите гости на Е'memento.  Те успяха да се насладят на уникалния глас на Мариана и нежните акорди на китарата на Дани Милев.

 

Звездата от ВИП реалити шоута бе подкрепена от голяма софийска компания, в която се отличаваше годеника и Ханес. За него бе и една част от песните й по време на едночасовото присъствие на сцената, след което последваха много снимки от фенове на певицата.

 

В последните месеци Мариана и Дани започнаха работа по албум със свои парчета, за които изпълнителката сподели, че са писани от Дани, а хубавото звучене е благодарение на самата нея, пошегува се тя.

 

СНИМКИ от партито може да видите тук

 


Седмична програма