logo

plovdivclubs.com

3 часов лайф направи Lucas Masciano в Пловдив
3 часов лайф направи Lucas Masciano в Пловдив

3 часов лайф направи Lucas Masciano в Пловдив

публикувана на 03.11.2014 11:53

 

С почти 3 часов лайф, Lucas Masciano зарадва своите почитатели в Пловдив, по време на турнето си в България. С гласа и китарата си, той пренесе гостите на Whisky bar Emona в едно истинско музикално приключение. Гуруто, сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма, бе в компанията на Pako Zarate.

 

Двамата  изпълнители се бяха постарали да научат няколко изречения на български и обещаха при следващото турне да говорят перфектно нашия език.  Те споделиха, че се чувстват страшно добре тук и им е много приятно да видят, че толкова много хора знаят песните им, танцуват на тях и се забавляват.

 

Много весели и усмихнати китаристите вдигаха „Наздраве“ след всяка песен, а публиката не ги пусна да слезнат от сцената и те изпълниха 4 парчета на бис. Пако Зарате ни впечатли със страхотно сценично поведение, а в момента в който запя „With or  without you“ на U2, всички останаха безмълвни.

 

След края на концерта, Пако и Лукас раздаваха автографи, а за снимка с тях се изви дълга опашка. Те отделиха време за всеки желаещ и размениха по няколко думи с феновете, а след това останаха в заведението да се забавляват сред тях.

 

Турнето на испанските звезди продължава. На 5-ти ноември Лукас и Пако ще зарадват публиката в град Бургас, след което купонът ще продължи в Поморие.

 

На 07.11.2014г. групата от Испания ще гостува в Пиано бар "Авеню", Гранд хотел Поморие. Разбира се, няма да бъде пропусната и нашата столица. На 08.11.2014г. от 19:00ч., под ритъма на испанската музика, Лукас Маскиано, Пако Зарате и Ели Раданова ще завършат турнето в Sofia Live club.

 

Лукас Маскиано има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка и Индия. Типичното за него е, че много обича камерните изпълнения и работи за тях със специално вдъхновение. Музикалните му търсения определено са в различни стилове, но творбите му винаги носят печата на една неподражаема свежест и позитивизъм. И макар, че често казва – “аз съм доста депресивен тип”, Лукас Mаскиано е от музикантите, които вярват, че хората на изкуството трябва да споделят с публиката своето вдъхновение, а не кошмарите си.

 

Всички снимки от вечерта можете да видите ТУК

 


Седмична програма