logo

plovdivclubs.com

Интервю с вокалиста на Hypnotik Ink
Интервю с вокалиста на Hypnotik Ink

Интервю с вокалиста на Hypnotik Ink

публикувана на 14.05.2014 08:54

 

Този петък на сцената на Whisky bar Емона ще се качат две групи. Едната сте я чували със сигурност, а за другата - може и да не сте. Ако е така, значи много сте пропуснали! Говоря ви за страхотните Hypnotik Ink, които ще подгреят настроението ви за група P.I.F.

 

Свързахме се с Андон Райчев- вокал и китара на младата пловдивска банда. Ето  какво отговори той на нашите въпроси:

 

-За първи път ли ще свирите на сцена с група P.I.F.?

 -Този петък ще свирим за пръв път с ПИФ на една сцена и това е наистина голяма крачка за нас. Приемаме го много сериозно, а следващата вечер (17.05) ще ги подгреем и в София, клуб Маската .

 

 -Попринцип слушате ли такава музика и като цяло БГ?

 -Всички слушаме много и разнообразна музика, без ограничения в български или чужди изпълнители, красивата музика си е красива музика.

 

 

-Разкажи ни малко повече за вас. В какъв състав сте, къде можем да ви видим, какво изпълнявате?

-Като проект Hypnotik Ink съществува от малко над 2 години, но в сегашния състав се събрахме преди около 8 месеца и се захванахме сериозно с участия. Довършихме и дебютния си албум "BeautyFall". В момента сме Андон Райчев (водещи вокали, китара), Васил Неофитов (водеща китара, вокали), Христо Минков (бас), Искрен Василев (барабани) и Димитър "X-LeveL" Нейков (клавир).

 

 

-Наскоро излезе и вашият първи албум. Какво незнаем за него?

-Дебютният ни албум "BeautyFall" е труд, създаден на 80% от мен и Васил, преди другите 3-ма да се присъединят към бандата. След това нещата се дооформиха, доизпипаха и някои песни се допълниха с клавири преди излизането на крайната версия.

 


-Как мина представянето му в Петното?

-Представянето в Петното беше страхотно, събрахме не малко хора, отпуснахме се и се раздадохме на макс, въпреки една-две малки технически спънки.

 


-Кога да дойдем в клуб Емона този петък?

 -Петък вечер след 20ч ви чакаме в Емона, за да ви подгреем и да ви оставим в ръцете на P.I.F.!

 

Както знаете съвсем наскоро бар Емона отвори врати и се завърна с пълна сила в нощния живот на Пловдив. Лайфът с Hypnotik Ink и P.I.F.  ще бъде първата от много вечери с музика на живо от гостуващи изпълнители.

 

 


Седмична програма