logo

plovdivclubs.com

LUCAS MASCIANO с музикално приключение в България
LUCAS MASCIANO с музикално приключение в България

LUCAS MASCIANO с музикално приключение в България

публикувана на 23.10.2014 11:34

 

На 1-ви ноември пловдивчани ще бъдат пренесени в едно музикално приключение от гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма - Lucas Masciano. Той ще гостува в Wisky bar EMONA, като част от неговото мини-клубно турне.

 

ЗА ТУРНЕТО:

 

Турнето на Lucas Masciano сттартира на 31.10 с участие в Силистра, а в концертите ще вземе и звездата от третия сезон на българското издание на Music Idol - Ели Раданова. Тя е родом от град Силистра, затова турнето ще стартира точно от този крайдунавски град. На следващия ден звездите ще изгреят на сцената на Whisky bar Emona в град Пловдив от 21:00 часа/ 

 

На 5-ти ноември Лукас и Пако ще зарадват публиката в град Бургас, след което купонът ще продължи в Поморие.

На 07.11.2014г. групата от Испания ще гостува в Пиано бар "Авеню", Гранд хотел Поморие. Разбира се, няма да бъде пропусната и нашата столица. На 08.11.2014г. от 19:00ч., под ритъма на испанската музика, Лукас Маскиано, Пако Зарате и Ели Раданова ще завършат турнето в Sofia Live club.

 

ЗА МУЗИКАНТА:

 

Лукас Маскиано има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка и Индия. Типичното за него е, че много обича камерните изпълнения и работи за тях със специално вдъхновение. Музикалните му търсения определено са в различни стилове, но творбите му винаги носят печата на една неподражаема свежест и позитивизъм. И макар, че често казва – “аз съм доста депресивен тип”, Лукас Mаскиано е от музикантите, които вярват, че хората на изкуството трябва да споделят с публиката своето вдъхновение, а не кошмарите си.

 

Билети е мрежата на ticketpro, както и на място!


Повече за събитието можете да видите ТУК.

 

 


Седмична програма