logo

plovdivclubs.com

Победителката от Open Student Fest взе и конкурса на Emona
Победителката от Open Student Fest взе и конкурса на Emona

Победителката от Open Student Fest взе и конкурса на Emona

публикувана на 27.05.2012 11:26



Гергана Колева е победителката в конкурса Мис Емона Fashion 2012. Тя е лице на Емона избрана от престижното издание Open Student Fest 2012, което се проведа само преди седмица пред 2000 студента от осемте университета. Победител сред мъжката част стана докторът Никола Миленкович, който нямаше конкуренция сред претендентите си и ги отвя с голяма лекота. 

 

Mis.и Mr. Emona Fashion 2012 се състоя в петък вечерта (25.05) за втора поредна година пред претъпкания от ентусиасти и приятели на уиски бара. Точно 24-ма участници се престрашиха да се запишат за това забавление с много награди. Между всички младежи обаче се забеляза и професилна изява на манекени и фотомодели, които стъпваха по модния подиум на Емона, видя plovdivclubs.com

 

Победителката Гергана Колева учи в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" физическо възпитание, втора година. Тя е изключително скоремен човек, уверихме се всички ние.Гергана сподели, че се се радва, че именно тя е избрана да е лице на Емона и се забавлява искренно. Може би с това плени журито в уиски бар Емона тази вечер. На другата вълна бе побдеителят  Никола Миленкович, който показа завидно самочувствие, сексапилно тяло и походка. През цялото време водещата на конкурса Lady B не спря да флиртува с бъдещия мистър Емона, въпреки че той бе подкрепян от жена си, която пък го заливаше с въздушни целувки от масите пред сцената.


На второ място станаха Кристин Симонова и Асен Асумани. Тъмнкожият младеж,по професия шеф - готвач спечели и обичта на публиката, която скандираше името му при всяко появяване на сцената. Трети подгласници пък са Кина Димитрова и студентът Борислав Христов от АМТИИ.  Борисвал е и голям приятел на PlovdivClubs и всяка седмица ви захранва с прекрасни произведения от всички краища на красивия ни град.

 

Официални Партньори: SPRIDER stores-облекла, Магазини FREA ,Via Stil,Refan, фитнес център Sport Depot GYM, фризьорски салон САНКТ ПЕТЕРБУРГ и ирландски елeксир от BUSHMILLS !!!!!

 

СНИМКИ от конкурса може да видите от тук!


Всички снимки вижте и в официалната ни страница във FB тук!


 


Седмична програма