logo

plovdivclubs.com

Специално VIP party за всички ценители на 19-ти
Специално VIP party за всички ценители на 19-ти

Специално VIP party за всички ценители на 19-ти

публикувана на 16.10.2012 01:47

 

Този петък (19-ти октомври) в Wisky bar Emona ще се състои едно светско парти, подкрепено от Plovdivclubs.com. VIP-партито ще посреща своите гости с червен килим и специално изработена стена, пред която всички гости ще могат да си направят своите уникални парти снимки. Фотографиите събрали най-много харесвания и хората на нея ще спечелят специални награди от бар Емона. Категориите, в които ще се съзтезават са три: "SEXY", " Пълна промяна" и "Усмивки и закачки".

 

През вечерта на "The best of Emona and Plovdiv clubs" ви очакват още много изненади. От клуба са наели body art художници, които ще ви изрисуват по всевъзможен начин. Изкусни майстори върху рисуването на човешка плът ще се вихрят из цялото заведение. Добре де! Спокойно!

 

Ще ви издадем и името на един от VIP гостите. Lady B отново ще нажежи обстановката. Тя ще ви пее, ще ви танцува и накрая ще ви накара да се забавлявате като за последно! Заедно с нея през червения килим ще минат Ангел и Мойсей, Сани Алекса, Central side и още много други. Всички приятели на Емона и Plovdivclubs ще могат да се снимат със звездите на Пловдив и да си поговорят в парти обстановка с тях.


Очаквайте още информация за партито в сайта на plovdivclubs.com



 


Седмична програма