logo

plovdivclubs.com

Принцът на Пловдив казa край на ергенския живот в Envy (СНИМКИ)
Принцът на Пловдив казa край на ергенския живот в Envy (СНИМКИ)

Принцът на Пловдив казa край на ергенския живот в Envy (СНИМКИ)

публикувана на 01.09.2015 12:57

 

Последно сбогом на ергенския свободен живот каза гласно един от най-известните футболисти на Пловдив Тодор Тимонов - Лимона. Звездата на Ботев от близкото минало събра над 40 приятели в най-новия бар на Пловдив и Тракия "Envy", за да полудеят, като повелява традицията перди големия ден. По-назад не остана и неговата половинка Таня Врачева,но в друго пловдивско нощно заведение. Таня е Мис Пловдив от 2008 година и е заедно с футболиста от 9 гоини. 

 

Лимона е добре познат на Пловдив с големия си футболен талант и широката си усмивка. Той бе зарадван от своите авери с фланелки с надпис "Последният ергенски запой". Веселата компания се настани на втория етаж на Envy, където по случайност половината заведение бе затворено и за друго моминско парти. Лимона и приятели се забавляваха шумно до малките часове на вечерта, като за последно. Фотограф на Plovdivclubs засне и двата купона, в които не липсваше абсолютно нищо. Личи си, че бъдещите кумове на звезданата двойка са се постарали да зарадват Таня и Тодор с най-доброто в двата летни клуба под тепетата. Сватбата на Тодор и Таня е след две седмици. Plovdivclubs им пожелаваме дълъг и щастлив семеен живот и много деца.

 

Plovdivclubs ще ви направи свидетели на част от избухващото парти на Принца на Пловдив.  


ENVY е подходящо място за всички обичащи красивата и луксозна обстановка, както и за частни партита, сватби и други на втория етаж на клуба. Уникалният звук и екип на Envy ще ви предразположи, така че да се забавлявате до зори. Заведението се намира в Тракия, бул. Освобождение 89. Телефон за резервации 089 354 4788. Вторият етаж на ЕNVY e специално отделен менно за ергенски, момински и частни партита.


 


Моминското парти на Таня в W garden


Фотографи: Андрей Томовски и Боян Ботев

 

ВСИЧКИ СНИМКИ може да видите ТУК


 

Седмична програма