logo

plovdivclubs.com

Магията на театъра завладява Estrella Bar
Магията на театъра завладява Estrella Bar

Магията на театъра завладява Estrella Bar

публикувана на 06.01.2015 09:26

 

Магията на театъра завладява артистичния Estrella Bar. За първи път на сцената в заведението ще се качи спектакъл, за да вдъхнови и изпълни с неописуема атмосфера пространството в клуба.

 

Mоноспектакълът на Светозар Кнезовски – Заро, по книгата "Забравени от небето" на Екатерина Томова, ще можете да видите в клуб Estrella на 14-ти този месец. Звездата на столичния ъндърграунд-театър или Черния Княз, както го наричат колегите му, ще пристигне под тепетата, за да сподели с един от любимите си градове, пищността и красотата на родопския начин на живот и мислене.

 

„Забравени от небето“ е  спектакъл за неразривната връзка между земята и небето, която несъмнено е човекът.  Една красива история, разказана от един млад актьор. Тънката нишка между живота и смъртта се разплита пред очите на зрителя. С майсторско проникновение Светозар Кнезовски - Заро, успява да навлезе в света на родопчани и в съкровищницата на мисли и чувства, разказани от Екатерина Томова, като проникновен народопсихолог.

 


Драматична и горчива изповед, преплетена с красотата  на любовта от живия живот, адаптирана и претворена  от  Светозар Кнезовски - Заро, с дълбочината на мъдър столетник.

 

Спектакълът пресъздава по един органичен и увлекателен начин духовното пречистване и разгръщане на млад човек от големия град. Останал без идентичност и бъдеще в един свят на отчуждение и изгубени ценности, където илюзия за спасение му дават само наркотиците, той се сблъсква с грозната смърт на свой приятел по съдба и спонтанно бяга от града. Случайността го отвежда в едно родопско село.

 

реж. Кристияна Бояджиева
консултанти : Юлия Огнянова и Катерина Илкова
сценография и костюм: Весела Вълчинова
музикална среда: Бистра Диляноф
адаптация на текста: Кристияна Бояджиева и Светозар Кнезовски
фотографи: Катя Матеева и Десислава Петрова
Със специалното участие на гласа на Стефка Берова.

 

 

ВХОД НА МЯСТО : 10,00лв.

 


Седмична програма