logo

plovdivclubs.com

МОНОСПЕКТАКЪЛЪТ RED ОТНОВО ГОСТУВА В ПЛОВДИВ
МОНОСПЕКТАКЪЛЪТ RED ОТНОВО ГОСТУВА В ПЛОВДИВ

МОНОСПЕКТАКЪЛЪТ RED ОТНОВО ГОСТУВА В ПЛОВДИВ

публикувана на 02.02.2015 03:24

 

ESTRELLA BAR and DINNER отново ще бъде домакин на моноспектакъл,  като този път в заведението гостува „RED”, дело на актьора и режисьор Радослав Йорданов.

 

“RED”, който ще можете да видите на 4-ти февруари от 20 часа е един от най- бързо набиращите популярност моноспектакли в момента. Само за няколко месеца представлението има над 35 издания в София, Русе и Пловдив.

 

Сценичната адаптация е базирана на текстове от Ерик Богосян (Авторът на „Секс, наркотици и рокендрол“). Тя е изпълнена с вълнуващи и завладяващи персонажи и с претенцията да бъде сензация. „RED” успява да създаде у зрителя усещания, които го изтръгват от глупавата реалност, пренасяйки го в пространство на желания, радост, болка, любов като в сън наяве.

 

„RED“ е кауза срещу схващането, че да караш чисто нова кола и да имаш материални придобивки определя смисъла на живота. Представлението е посветено на свободата. В него са вплетени почти всички жанрове, в които всеки ще намери себе си. В момента навсякъде се говори за протести срещу правителства, системи, политики и военни действия.

 

Радослав Йорданов е на 26 години. Завършил е Актьорско майсторство за драматичен театър в НAТФИЗ „Кръстьо Сарафов„ София (бакалавър), както и Кино и телевизионна режисура в КНУТКИТ „И.К.Карпенко–Карий„ гр. Киев /Украйна/, със степен млад специалист.

 

През 2010 остава сред финалиститe в риалити шоуто за актьори „Star Machinе“ по ТВ 7. Филмов режисьорски дебют прави в Украйна, където снима три късометражния филма - „NO LOVE” , “Куфарът“ и „Просветление“, в които има участие и като актьор. Снимал се е в няколко популярни български сериала и касови холивудски продукции. Освен че е актьор, Радослав пише поезия, проза, сценарии за театрални пиеси и работи над нов филмов проект като сценарист и режисьор.


Седмична програма