logo

plovdivclubs.com

ТЪРСИМ ИМЕТО НА ЛЮБОВТА, НА ТЕАТЪР В ESTRELLA
ТЪРСИМ ИМЕТО НА ЛЮБОВТА, НА ТЕАТЪР В ESTRELLA

ТЪРСИМ ИМЕТО НА ЛЮБОВТА, НА ТЕАТЪР В ESTRELLA

публикувана на 12.01.2015 07:56

 

Моноспектакъла "Моето име", с участието на Стефан Иванов, ще могат да видят пловдивчани следващата седмица в клуб Estrella Bar&Dinner. Сценарият и режисурата са на Радослав Гизгинджиев. Представлението е част от цялостния проект "Любов", който включва още 2 други моноспектакъла. Театралната пиеса ще се играе на 28-ми януари от 20 часа.

 

Стефан Иванов ще търси своето име сред всички онези ограбващи думи, които ни учат как да живеем и как да обичаме. Ще назове всичките ни имена, за да си спомни, че каквото и да правим, в едно сме еднакви - когато се влюбим. Провокативният персонаж ще разбие „четвъртата стена“ и ще въвлече и самата публика в събитието, за да докаже, че нито един от нас не знае името си, докато не се влюби.

 

Проектът „Любов“ като драматургични средства ще заложи на порива, истината, която се срамуваме или притесняваме да назовем. Искреност, която ще предизвика смях, тъжни усмивки и сълзи. Проектът разгръща няколко истории, които ще се съживят поотделно пред очите на зрителите.

 

 „За мен този проект е като „вик“ на фона на цялата апатия, която е заразила битието . Търпението и смирението могат да бъдат като нож в гърба, ако ги използваме по неправилен начин, а аз смятам, че днес това правим – спим, подпряни на някакви заучени фрази и клишета, които повтаряме, без да се замислим, че може би не са актуални - нито за мястото, нито за времето, в което живеем“, коментира актьорът Стефан Иванов.

 

място: Estrella Bar&Dinner / бул. "България" 136 /
ден: 28 януарири, 2015 г. (сряда)
час: 20:00 ч.
телефон за резервации: 0897 005 778

 


Седмична програма