logo

plovdivclubs.com

Март 2018
Април 2018
Май 2018
bLING-Боро Първи и Vessou - BLING club
bLING-Боро Първи и Vessou

bLING-Боро Първи и Vessou

Петък, 27 Април 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

 На 27.04 черният диамант на Пловдив – #BLING, ще бъде вдигнат във въздуха от участието на хип-хоп бомбата  Боро Първи и VessoU. На един дъх, най-новото попълнение в редиците на #AdamandRecords, е готов да срути сцената с взривоопасни рими, изстреляни директно от албумите „Добре дошли“, „Добре заварили“ и др

Снимки от събитието
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!