logo

plovdivclubs.com

Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
BLING CLUB - DIONA x Yangfetish x Bar10der - BLING club
BLING CLUB - DIONA x Yangfetish x Bar10der

BLING CLUB - DIONA x Yangfetish x Bar10der

Четвъртък, 01 Ноември 2018г.
НАЧАЛО: 22:00
ВХОД: на място

 

Дреме й за рапа ви, дреме й за трапа ви. Тя каза, че сте калпави… Слушате ли кака ви?

Tова гласи рефренът на новата песен на DIONA („Трапа ви“), която на 1.11. /четвъртък/ очакваме да видим колко тежко го раздава не само в проектите си, но и на сцената в BLING Club!

Веднага след излизането си от риалити шоуто „ВИП Брадър“ родената да бъде легенда изпълнителка избухна с новото си парче, което само за няколко дни преполови милиона в YouTube.

Остава ни лично да се уверим в това колко луда и добра е #ДИОНА зад микрофона, като бъдем на линия в четвъртък в #BLING!

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!