logo

plovdivclubs.com

Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Bling club - DANCE on - Emotion DANCE Funkster - BLING club
Bling club - DANCE on - Emotion DANCE  Funkster

Bling club - DANCE on - Emotion DANCE Funkster

Петък, 30 Ноември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

В последния ден от ноември - #ПЕТЪК /30.11./ зад пулта и на сцената ще става мазало! 

Човекът, който ще „коли“ и „беси“ , ще бъде #FUNKSTER . За пореден път той ще ни открехне към най-доброто и най-модерното от света на хип-хоп музиката и нейните производни. 

Пространството между DJ-я и Вас, нашите гости, няма да остане празно, тъй като най-добрият хип-хоп танцьор под Тепетата - Виктор Гърков и формацията му #EmotionDance, ще спретнат пред очите ви тяхното забележително шоу DANCE ON.

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!