logo

plovdivclubs.com

Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019
Bling club- ГОЛЯМ ЮС - БОРО ПЪРВИ Qvkata DLG Madmatic - BLING club
Bling club-  ГОЛЯМ ЮС - БОРО ПЪРВИ  Qvkata DLG  Madmatic

Bling club- ГОЛЯМ ЮС - БОРО ПЪРВИ Qvkata DLG Madmatic

Четвъртък, 29 Ноември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма
 
 
 
Кой е предполагал колко много изненади ще ни поднесат любимите ни хип-хоп артисти точно в края на годината? Една от тях е, че „Том III”  на ГОЛЯМ ЮС е вече готов и съвсем скоро ще бъде представен на меломаните в целия си блясък. 


След множеството запитвания дали ще има трета част и кога ще излезе тя,  MADMATIC,  Qvkata DLG и  БОРО ПЪРВИ запретнаха ръкави, микрофони, лирики и флоу върху бийтове на  Roasty Suave и резултатът е налице. 


Албумът ще се разпространява както онлайн, така и на физически носител, като в него ще бъде събрана цялата трилогия. 


И тук е моментът за още по-хубавата новина – ГОЛЯМ ЮС стартира турне – избрани са няколко града, в които да бъдат представени официално и на живо всички тракове от „Том III“ . Една от локациите ще бъде гр. #ПЛОВДИВ  и неговият единствен по рода си хип-хоп клуб - #BLING


Датата е ясна – 29 ноември /четвъртък/, съобщаваме Ви я по-рано от обичайното, за да нагласите парти графика си още от сега. Програмата не е за изпускане, събитието ще бъде епично, така че ви очакваме! 
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!