logo

plovdivclubs.com

Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Bling club- Qvkata DLG & Madmatic - BLING club
Bling club- Qvkata DLG & Madmatic

Bling club- Qvkata DLG & Madmatic

Четвъртък, 08 Февруари 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

Още едно обещание е спазено от BLING club. На сцената ще се качват легендарните ЯВКАТА ДЛГ и МАДМАТИК за едно истинско и по-различно хип-хоп парти! Ще продължаваме да ви изненадваме както и да изпълняваме вашите желания, защото единственият клуб за качествен рап се казва #BLINGclub

➡ Запазвайте местата си на време! 

➡ За резервации и информация: 0877 077 097

Снимки от събитието
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!