logo

plovdivclubs.com

Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Bling club-3 days opening - BLING club
Bling club-3 days opening

Bling club-3 days opening

Четвъртък, 06 Септември 2018г.
НАЧАЛО: 23:00
ВХОД: няма

Лятната ваканция на BLING CLUB е към края си. Още на 6 септември парти двореца за хип-хоп лудници отваря врати, не за да приветства края на топлите и нахлуването на по-хладните сезони, а защото Пловдив не може да търпи повече липсата на уникалните по рода си купони, които само BLING предлага! 

 

Без повече увъртане – лентата на забавлението ще пререже първи DJ George в четвъртък (6.09), за който лятото ще бъде запомнено с безспирно бачкане, но пък за сметка на това той направи щастливи хиляди меломани в няколко града чрез успешното си турне Born 2 Hiphop2018, в което включи най-успешните ни артисти. Ще има и много гост-изпълнители – наши приятели, имената на които ще запазим в тайна, за да успеем ви изненадаме приятно на място. Всички присъстващи ще имат възможността да се сдобият със супер музикални награди!

 

На следващия ден (7.09) без да ви бави варненското цунами DIM / Dim4ou ще връхлети сцената на BLING. Ако има какво да го питате, може да оставите въпросите си към него долу в коментарите, а ние ще се погрижим да му ги зададем и да ви предоставим отговорите му.  

 

На 8.09 в Пловдив няма да е по-малко варненско, тъй като на пистата ни каца друго лице от морския град - г-н LICA, WOW Лошите, чието парти ще получи подобаващ съпорт от DJ Ganx!

 

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за BLING club

Име: BLING club

За резервация: 087 707 7097

Описание на заведението:

BLING! Клуб без еквивалент в нощния живот не само в Пловдив, но и в цяла България с амбицията да се превърне в Дом на най-преуспелите рап изпълнители. Пленителен диамантен блясък, цветна феерия от светлина, звуци и зашеметяващ интериор, ще погълнат съзнанието ви потапяйки го в Bling света на изобилието!


Три дни в седмицата клубът ще пулсира под звуците на разтапящ соул и чувствено R&B, които ще играят със сетивата ви в ранните часове на нощта. Със спускането на мрака обаче, Bling се преобразява за невиждано хип-хоп зрелище. Див TWERK на пленителни екзотични танцьорки, шеметни улични танцувални битки и звездни участия ще преливат в тематични партита.


Тук на почит ще бъде музиката на иконите от световния хип-хоп небосклон, които ще намерят своето забележимо място в декора на бляскавия клуб.
Bling поставя началото на хип-хоп революция в нощия живот на Пловдив!